Τα προϊόντα μας

Το μέλι είναι ένα φυσικό γλυκαντικό που χρησιμοποιείται από τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι μια νόστιμη, υγιεινή εναλλακτική λύση για τα επεξεργασμένα σάκχαρα και έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Προϊόντα μελιού

Αυτό που προσφέρουμε είναι υπέροχη γεύση

Ανακαλύψτε μοναδικά προϊόντα σαμιώτικου μελιού για να δοκιμάσετε!

Μέλι Κωνοφόρων

940gr.

Κωδικός προϊόντος: 5700

Μέλι Κωνοφόρων

740gr.

Κωδικός προϊόντος: 5703

Μέλι Κωνοφόρων

470gr.

Κωδικός προϊόντος: 5696

Μέλι Κωνοφόρων

270gr.

Κωδικός προϊόντος: 5705

Μέλι Κωνοφόρων

500gr.

Κωδικός προϊόντος: 5708

Μέλι Κωνοφόρων

250gr.

Κωδικός προϊόντος: 0009

Βάμμα Πρόπολης

Κωδικός προϊόντος: 0005

Χρήση Πρόπολης

Προληπτική Χρήση / 2 Ψεκασμοί την ημέρα από το στόμα & Επιδερμική Χρήση

Ιδιότητες Πρόπολης

Η λέξη πρόπολη προέρχεται από τα συνθετικά προ και πόλις , που σημαίνει μπροστά από την πόλη.

Στην αρχαιότητα την αποκαλούσαν μαύρο κερί και την χρησιμοποιούσαν σαν φάρμακο λόγο της αντιφλεγμονώδη δράση της. Οι αιγύπτιοι την χρησιμοποιούσαν για την ταρίχευση των νεκρών ενώ ο Ιπποκράτης την σύστηνε για την επάλειψη ελκών και εγκαυμάτων. Σήμερα όμως χρησιμοποιείται ευρέως ενσωματωμένο σε φάρμακα ή σε καλλυντικά.
Είναι κολλώδης ουσία που παράγουν οι μέλισσες από τη συλλογή ρητινωδών εκκρίσεων των φυτών, την εμπλουτίζουν με κερί, γύρη και ένζυμα για να την χρησιμοποιήσουν για την στεγανοποίηση και την απολύμανση της κυψέλης για να φιλοξενηθούν οι γόνοι των μελισσών, το μέλι και η γύρη.
Μέσα στη πρόπολη έχουν βρεθεί παραπάνω από 300 χημικές ενώσεις ανάλογα με την χλωρίδα της κάθε περιοχής, γι’ αυτό και η χημική της σύστασης είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη.
Αποτελείται από 50% ρητίνη – 30% κερί – 10% αιθέρια έλαια και 5% γύρη καθώς και άλλα, όπως βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Δράσεις Πρόπολης

• Αντιφλεγμονώδη δράση
• Αντιοξειδωτική
• Αντισταμινική
• Αντιιικές ιδιότητες
• Αντιμυκητιακή
• Ανοσοποιητικές ιδιότητες
• Κατά του Εκζέματος & Ψωρίαση
• Γρήγορη επούλωση πληγών
• Αντισηπτική δράση
• Κατά της Ουλίτιδας – Στοματικές μολύνσεις

Βασιλικός Πολτός

Ο βασιλικός πολτός, είναι μια παχύρευστη και κρεμώδης ουσία που εκκρίνουν οι εργάτριες μέλισσες, για να τραφεί με αυτόν η μελλοντική τους βασίλισσα. Αυτή η τροφή μάλιστα, είναι υπεύθυνη και για τη “στέψη” της βασίλισσας. Όλες οι προνύμφες των μελισσών γεννιούνται το ίδιο, εκείνες όμως που τρώνε τον βασιλικό πολτό, γίνονται βασίλισσες. Ο βασιλικός πολτός αυξάνει τη γονιμότητα της βασίλισσας, το μέγεθος και το προσδόκιμο ζωής της.

Βασιλικός Πολτός

Κωδικός προϊόντος: 0013

Το βασιλικό γεύμα παράγεται όταν οι μέλισσες που είναι υπεύθυνες για να ταΐζουν τις προνύμφες, τρώνε μέλι και γύρη, τα επεξεργάζονται σε ειδικούς αδένες και έτσι δημιουργούν τον βασιλικό πολτό. Όσον αφορά το χρώμα και τη γεύση του, ο πολτός έχει όξινη γεύση, λόγω του χαμηλού του pH και υπόλευκο έως υποκίτρινο χρώμα.

Ο βασιλικός πολτός ή αλλιώς Royal Jelly θεωρείται ελιξίριο υγείας και νεότητας και όχι άδικα αφού αποτελεί μία “βόμβα” πολύτιμων συστατικών. Ο βασιλικός πολτός είναι κυρίως πηγή βιταμινών του συμπλέγματος B. Περιέχει επίσης και βιταμίνη C, σε μικρές όμως ποσότητες.
Περιέχει σε ποσοστό

  • 67% νερό,
  • 15.5 % πρωτεΐνη,
  • 12.5 % σάκχαρα
  • 4% λιπίδια και
  • μεταλλικά άλατα.

Πρωτεΐνες και αμινοξέα: Ο βασιλικός πολτός περιέχει πρωτεΐνες και αμινοξέα. Συγκεκριμένα, είναι πλούσιος σε ασπαρτικό και γλουταμινικό οξύ. Σε τι βοηθάνε όμως αυτά τα αμινοξέα; Το ασπαρτικό οξύ, παίζει μεγάλο ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στο σώμα και βοηθάει στην αποστολή χημικών σημάτων στο νευρικό σύστημα. Το γλουταμινικό οξύ, μπορεί να συμμετέχει στη μάθηση και τη μνήμη και μπορεί να βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν χαμηλά επίπεδα στομαχικού οξέος.

Λιπαρά: Κάποια απ’ τα θρεπτικά συστατικά του βασιλικού πολτού, είναι και τα λιπαρά. Συγκεκριμένα, περιέχει αρκετά λιπαρά οξέα με σπάνια δομή και αντιβακτηριακές ιδιότητες, όπως επίσης και ουδέτερα λιπίδια και στερόλες.

Σάκχαρα: Τα κυριότερα σάκχαρα του βασιλικού πολτού είναι η φρουκτόζη και η γλυκόζη, που αποτελούν και το μεγαλύτερο ποσοστό των σακχάρων του. Βιταμίνες: Ο βασιλικός πολτός περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος B. Περιέχει και βιταμίνη C, σε αρκετά χαμηλή όμως ποσότητα.
Μεταλλικά στοιχεία: Ο βασιλικός πολτός περιέχει μεταλλικά στοιχεία, κυρίως σίδηρο, κάλιο, νάτριο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και χαλκό.

Οι βιταμίνες που έχει συνήθως ο βασιλικός πολτός είναι:

  • Βιταμίνη B1 (θειαμίνη): Επιτρέπει στο σώμα σας να μετατρέπει τους υδατάνθρακες που καταναλώνετε σε ενέργεια. Είναι επίσης απαραίτητη για τον μεταβολισμό της γλυκόζης και βοηθάει στη σωστή λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος.
  • Βιταμίνη B2 (ριβοφλαβίνη):  Είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική ανάπτυξη και λειτουργία των κυττάρων. Βοηθά επίσης στη διάσπαση των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών. Στον εφοδιασμό δηλαδή του σώματός μας με ενέργεια.
  • Βιταμίνη B3 (νιασίνη): Η B3 βοηθάει στη μετατροπή της τροφής σε ενέργεια. Διατηρεί επίσης υγιή το πεπτικό μας σύστημα, το νευρικό μας σύστημα αλλά και το δέρμα μας.
  • Βιταμίνη B6 (πυριδοξίνη):  Είναι σημαντική για τη δημιουργία νευροδιαβιβαστών και ερυθρών αιμοσφαιρίων. Συμμετέχει επίσης στη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος και όπως όλες οι βιταμίνες B, στη μετατροπή της τροφής σε ενέργεια.
  • Βιταμίνη B7 (βιοτίνη): Παίζει σημαντικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία του νευρικού μας συστήματος και στην υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Επίσης, ως βιταμίνη του συμπλέγματος B, συμμετέχει και στη λειτουργία του μεταβολισμού των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών.
  • Βιταμίνη Β8 (ινοσιτόλη):  Υποστηρίζει τους μηχανισμούς παραγωγής ινσουλίνης, η οποία είναι απαραίτητη για τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα.
  • Βιταμίνη B9 (φολικό οξύ): Το φιλικό οξύ, είναι απαραίτητο για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και τη σύνθεση του DNA μας και συμμετέχει στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης. Συμβάλλει επίσης στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη σύνθεση των αμινοξέων και στον φυσικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης. βοηθάει στη μετατροπή της τροφής που καταναλώνετε σε ενέργεια..

Ενήλικες

  • για την πρόληψη εποχιακών ιώσεων
  • κατά της κατάθλιψης, άγχους, στρες
  • κατά της δυσκοιλιότητας
  • κατά της ανικανότητας και της στειρότητας
  • κατά των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση
  • κατά της κόπωσης
  • κατά του Parkinson
  • κατά του Alzheimer
  • κατά της υπέρτασης
  • κατά του σακχαρώδη διαβήτη
  • για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • κατά του πονοκεφάλου
  • μειώνει τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου
  • μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης
  • κατά των καταγμάτων των οστών
  • κατά των φλεγμονών
  • κατά του άσθματος και των αλλεργιών.

Δεν υπάρχει κάποια στάνταρ δοσολογία για τον βασιλικό πολτό, καθώς η δόση του εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, η καθημερινότητα (δραστηριότητες), η γενικότερη κατάσταση υγείας κλπ. Μία πάντως απ’ τις πιο συνηθισμένες προτεινόμενες δόσεις, είναι 1 γραμμάριο τη μέρα για 15- 30 μέρες.

Για αρχή, η κατανάλωση βασιλικού πολτού είναι πιθανώς ασφαλής για τους περισσότερους ανθρώπους. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα αλλεργικών αντιδράσεων
Αν παρουσιάζετε αλλεργίες, ειδικά στις μέλισσες, στη γύρη, στην πρόπολη ή και αλλού, θα ήταν καλό να τον αποφύγετε ή να ρωτήσετε τον γιατρό σας.
Συμβουλευτείτε επίσης τον γιατρό σας αν καταναλώσετε βασιλικό πολτό και εμφανίσετε συμπτώματα

Ιδιότητες Μελιού ( Πεύκο )

Το πευκόμελο αποτελεί το 65% της συνολικής παραγωγής μελιού στην Ελλάδα. Το καλύτερο μέλι θεωρείται το βιολογικό πευκόμελο, προέρχεται από μελιτώματα και όχι νέκταρ λουλουδιών που συλλέγουν οι μέλισσες. Υποστηρίζεται ότι το μέλι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία εγκαυμάτων και τραυμάτων λόγω των αντιμικροβιακών ιδιοτήτων του.

Αποδεικνύεται από την αρχαία Ελλάδα ότι το μέλι είχε εφαρμογές σε διάφορες θεραπείες. Το 350 πχ ο Ιπποκράτης συνιστούσε το μέλι για τη θεραπεία διάφορων παθήσεων. Εκείνη την εποχή όμως δεν υπήρχε μαζική παραγωγή για να καταναλωθεί σωστά. Το ελληνικό πευκόμελο περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, είναι πλούσιο σε φαινόλες, Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο και μαγνήσιο και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Μελέτη του 2014 για τα ελληνικά μέλια έδειξαν ότι διαθέτει αντικαρκινικές ιδιότητες σε καρκινικά κύτταρα του προστάτη και του καρκίνου του μαστού. Επίσης βοηθάει στον έλεγχο του διαβήτη ΙΙ και στην πρόληψη της αναιμίας.

Γύρη

Η γύρη είναι ένα προϊόν που η φύση μας προσφέρει μέσα από τα φυτά που επισκέπτονται οι μέλισσες και έχει τα εξής  χαρακτηριστικά : α) Ποικιλία στο χρώμα της ανάλογα με την ποσότητα μεταλλικών αλάτων, υγρασίας και ηλιοφάνειας. β) Έντονη και ευχάριστη μυρωδιά  γ) Ποικιλία στη γεύση όξινη, γλυκιά, πικρή, αλμυρή, ανάλογα με τα είδη λουλουδιών από τα οποία συλλέγεται.

Η φρέσκια γύρη μελισσών έχει τόσες ιδιότητες που θα έλεγε κανείς ότι είναι μια τροφή βόμβα. Δρα βοηθητικά και σε πολλές περιπτώσεις θεραπευτικά σε παθήσεις όπως προστάτης ,στομαχικές διαταραχές,πεσμένο ανοσοποιητικό, αλλεργίες, προβλήματα εντέρου, κακή λειτουργία παγκρέατος και συκωτιού, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια ,υψηλή πίεση , άγχος, αδυναμία του οργανισμού να αποθηκεύει βιταμίνη C. Διαταραχή ορμονικού συστήματος, παχυσαρκία και ανορεξία καθώς επιφέρει ισορροπία στο σωματικό βάρος.

Η φρέσκια γύρη περιέχει βιολογική υγρασία, πρωτεΐνες, αμινοξέα, υδρογονάνθρακες , υδατάνθρακες , λιπαρά οξέα, βιταμίνες Α,Β1,Β2,Β3,Β5,Β6,Β12,C,D,E,H,K,PP, ένζυμα, συνένζυμα και μεταλλικά στοιχεία.

Μια κουταλιά του γλυκού την πρώτη εβδομάδα και αυξάνουμε στα δύο 3 φορές την ημέρα, το αργότερο μέχρι τις 16:00 μμ. ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού. Καταναλώνετε μετά το φαγητό αφήνοντας την για λίγο κάτω από τη γλώσσα. Μπορεί να αναμειχθεί με νερό, μέλι, γιαούρτι, δημητριακά και φρέσκους χυμούς. Σταματάμε την χορήγηση της όταν ο οργανισμός νιώθει κορεσμό.

Αποθηκεύεται  και καταναλώσετε  από την κατάψυξη -18 βαθμούς γ.  Δεν ζεσταίνεται. Παραμένει κατάλληλη για βρώση μέχρι 2 χρόνια.

Ορισμένοι οργανισμοί μπορεί να αναπτύξουν αλλεργίες στη γύρη ή πιο απλά ο οργανισμός ή το στομάχι δεν τη δέχεται λόγο ευαισθησίας και στο πεπτικό σύστημα.

Γύρη

450gr.

Κωδικός προϊόντος: 0006

Γύρη

230gr.

Κωδικός προϊόντος: 0004

Ιδιότητες Κερί Μέλισσας ή Μελισσοκέρι

Από τα αρχαία χρόνια χρησιμοποιούσαν το κερί μέλισσας για την αντιμετώπιση του εκζέματος, την επούλωση πληγών, τη δερματίτιδα, την ουλίτιδα και μαστίτιδα.

Το Μελισσοκέρι το εκκρίνουν νεαρές κηροπλάστριες ( μέλισσες) 10-15 ημερών από τους κηρογόνους αδένες και στη συνέχεια το πλάθει με τα πόδια και τις σιαγόνες της για να χτίσει τις κηρύθρες.
Ο χρυσός της μέλισσας δημιουργεί μια μεμβράνη στην επιδερμίδα που προστατεύει από τους εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες.
Έχει αντισηπτικές – αντιφλεγμονώδεις – μαλακτικές- ενυδατικές και επουλωτικές ιδιότητες. Χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα και είναι ιδανικό για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες.
Το Μελισσοκέρι προστατεύει από την απώλεια της υγρασίας του δέρματος και περιέχει υδρογονάνθρακες – εστέρες – πολυεστέρες οξέων και αλκοόλες.

Ιδιότητες Μελιού ( Πεύκο )

Το πευκόμελο αποτελεί το 65% της συνολικής παραγωγής μελιού στην Ελλάδα. Το καλύτερο μέλι θεωρείται το βιολογικό πευκόμελο, προέρχεται από μελιτώματα και όχι νέκταρ λουλουδιών που συλλέγουν οι μέλισσες. Υποστηρίζεται ότι το μέλι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία εγκαυμάτων και τραυμάτων λόγω των αντιμικροβιακών ιδιοτήτων του.

Αποδεικνύεται από την αρχαία Ελλάδα ότι το μέλι είχε εφαρμογές σε διάφορες θεραπείες. Το 350 πχ ο Ιπποκράτης συνιστούσε το μέλι για τη θεραπεία διάφορων παθήσεων. Εκείνη την εποχή όμως δεν υπήρχε μαζική παραγωγή για να καταναλωθεί σωστά. Το ελληνικό πευκόμελο περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, είναι πλούσιο σε φαινόλες, Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο και μαγνήσιο και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Μελέτη του 2014 για τα ελληνικά μέλια έδειξαν ότι διαθέτει αντικαρκινικές ιδιότητες σε καρκινικά κύτταρα του προστάτη και του καρκίνου του μαστού. Επίσης βοηθάει στον έλεγχο του διαβήτη ΙΙ και στην πρόληψη της αναιμίας.

Κηραλοιφή

Κωδικός  προϊόντος: 0036

Η μαμά κρέμα  όλων των κηραλοιφών με τα δυο θαυματουργά υλικά που μας προσφέρει η φύση.

Χρήση & Περιγραφή

Κρέμα σώματος ενυδάτωσης ημέρας & νύχτας. ξερών σημείων  του σώματος όπως φτέρνες-αγκώνες-γόνατα. Κατάλληλο κατά τη διάρκεια του θηλασμού, καταπραΰνει και μαλακώνει  τις θηλές . Χρησιμοποιείται μετά την έκθεση στον  ήλιο – απομακρύνει,  καταπραΰνει και μαλακώνει το δέρμα από τη θερμότητα.
Χρησιμοποιείται για κλείσιμο πληγών και ελαφρών εγκαυμάτων
Δεν συνιστάτε η χρήση στον ήλιο.  Φυλάσσετε σε σκοτεινό μέρος. Βάρος 50 ml

Συστατικά

100 % φυσικό Κερί μέλισσας, Ελαιόλαδο (Παραγωγή μας).

Βάλσαμο

Κωδικός  προϊόντος: 0048

Χρήση & Περιγραφή

Κρέμα νύχτας χεριών & σώματος. Κατάλληλη για να ανακουφίζει το δέρμα από κάθε ερεθισμό και εξανθήματα. Επουλώνει  πληγές και  είναι κατάλληλο να θρέφει το δέρμα από κατάκλιση. Βοηθάει τα σκασμένα χέρια. Καταπολεμά τις αιμορροΐδες. Απαλύνει από μυϊκούς πόνους και δερματικές αλλεργίες.
Απαγορεύεται η χρήση την ημέρα. Φυλάσσετε σε σκοτεινό μέρος. Βάρος 50 ml

Συστατικά

100% φυσικό Κερί μέλισσας, Βαλσαμέλαιο (  παραγωγής μας).

Ενυδατική Προσώπου

Κωδικός  προϊόντος: 0050

Χρήση & Περιγραφή

Κρέμα ενυδάτωσης προσώπου μέρας & νύχτας , για μεικτά δέρματα που καταπραΰνει την επιδερμίδα . Δεν συνιστάτε η χρήση στον ήλιο.  Φυλάσσετε σε σκοτεινό μέρος. Βάρος 50 ml

Συστατικά

100% φυσικό Κερί μέλισσας, Λάδι Καλέντουλα , Λάδι τζοτζόμπα, Αραρούτι , Αιθέριο έλαιο μανταρίνι.

Αναζωογόνηση & Θρέψη

Κωδικός  προϊόντος: 0051

Χρήση & Περιγραφή

Κρέμα προσώπου νύχτας βαθιάς ενυδάτωσης , για ξερά δέρματα.  Αναζωογονεί την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα λόγω των συστατικών της.  Δεν συνιστάτε η χρήση στον ήλιο. Φυλάσσετε σε σκοτεινό μέρος. Βάρος  50 ml

Συστατικά

100% φυσικό Κερί μέλισσας, Αμυγδαλέλαιο, Ελίχρυσος ( παραγωγή μας), Βιταμίνη Ε, Αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Ακμή

Κωδικός  προϊόντος: 0052

Χρήση & Περιγραφή

Καθημερινής χρήσης μάσκα προσώπου νύχτας  15’. Για όλους του τύπους δέρματος – Ξέβγαλμα κρύο νερό. Προσφέρει ενυδάτωση χωρίς να λαδώνει με αντιμυκητιακές ιδιότητες. Δεν συνιστάτε η χρήση στον ήλιο. Φυλάσσετε σε σκοτεινό μέρος. Βάρος 50 ml

Συστατικά

100 % φυσικό Κερί μέλισσας, Σταφυλέλαιο, Ελαιόλαδο(παραγωγή μας) , Αιθέριο έλαιο ρίγανης & τεϊόδεντρου.

Lip Balm

Κωδικός  προϊόντος: 0031

Χρήση & Περιγραφή

Ενυδατώνει και απαλύνει τα χείλη. Αδιάβροχο λόγο του κεριού. Βάρος 5 ml

Συστατικά

100% φυσικό Κερί μέλισσας, Αμυγδαλέλαιο

Κρέμα Σώματος

Κωδικός  προϊόντος: 0053

Χρήση & Περιγραφή

Κρέμα σώματος, , ημέρας & νύχτας. Κατάλληλο για την ενυδάτωση του σώματος χειμώνα και καλοκαίρι  χωρίς να λαδώνει . Δεν συνιστάτε η χρήση στον ήλιο.  Φυλάσσετε σε σκοτεινό μέρος. Βάρος 100 ml

Συστατικά

100% φυσικό Κερί μέλισσας, Αμυγδαλέλαιο, Βιταμίνη Ε, Αιθέριο έλαιο βανίλια

Βαλσαμέλαιο

Κωδικός  προϊόντος: 0049

Χρήση & Περιγραφή

Λάδι σώματος νύχτας. Για μυϊκούς πόνους, αιμορροΐδες, εξανθήματα, καψίματα, κοψίματα. Χρησιμοποιείται για την αλλαγή πάνας καθώς καταπραΰνει την επιδερμίδα από  κάθε ερεθισμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από βρεφική ηλικία αφού δεν περιέχει καθόλου χημικά .
Απαγορεύεται η χρήση στον ήλιο. Φυλάσσονται σε σκοτεινό και δροσερό μέρος. Βάρος 50 ml

Συστατικά

Ελαιόλαδο ( παραγωγή μας) , σπαθόχορτο ή Βαλσαμόχορτο  Σάμου.

Ελίχρυσος

Κωδικός  προϊόντος: 0055

Ο Θεμισταγόρας  από την αρχαία Έφεσο αποδίδει το όνομα του ελαίου από τη νύμφη Ελίχρυση που το φύτεψε πρώτη, αφού της χάρισε την αιώνια νιότη.
Ο Ελίχρυσος είναι το λάδι που χαρίζει αιώνια νεότητα.  Τον αποκαλούν ο χρυσός των φυσικών ελαίων λόγο και του χρώματος του.

Χρήση & Περιγραφή

Φυσικό έλαιο νύχτας , ματιών, προσώπου, λαιμού και σώματος. Αναπλάθει τα κύτταρα τις επιδερμίδας. Χαρίζει λάμψη και ομοιογένεια με αντιφλεγμονώδη δράση για αιώνια νεότητα.  Χρησιμοποιείται σαν serum και είναι για όλες τιε ηλικίες. Φυλάσσονται σε σκοτεινό και δροσερό μέρος.   Δεν συνιστάται η χρήση στον ήλιο. Βάρος 50 ml

Συστατικά

Ελαιόλαδο (παραγωγή μας)  – Χόρτο ελιχρύσου Σάμου.

Scroll to Top